Afvallen met hypnose in Eindhoven: Wil jij ook graag 5 kilo kwijt?

Afvallen Eindhoven

Heb jij genoeg van diëten, calorieën tellen, shakes,pillen, aerobics en noem maar op,.. om uiteindelijk toch weer terug te vallen in je oude patroon?

Het werkt allemaal wel, zolang je er maar mee bezig blijft, maar als je er mee stopt … vliegen de kilo’s er zo weer aan.

Dat patroon moet dus veranderen!

Laat  je onderbewustzijn het werk voor jou doen!

Want je wil bewust wel afvallen door hypnose in Eindhoven, en probeert er dan ook van alles aan te doen, maar jouw onderbewustzijn denkt daar nu nog anders over! Want je hebt het zelf geleerd dat je graag snoept! Dat je gaat eten als je emotioneel bent, of dat je gewoon door eet terwijl je eigenlijk al voldaan bent! Doordat je dat gedrag bleef herhalen is je onderbewustzijn het gaan zien als iets dat goed voor jou is. Ze neemt je het werk uit handen door ervoor te zorgen dat je, zonder dat je er hoeft bij na te denken, dit gedrag blijft behouden.

Samen bekijken we wat de reden van jouw overgewicht is, en dragen dan, met directe hypnose, jouw onderbewustzijn namens jou op om daar mee te stoppen! We geven het als het ware een andere taak: er voor zorgen dat je op een gezond gewicht gaat komen. En jouw onderbewustzijn gaat er alles aan doen om dat doel te bereiken!  Je zult bijvoorbeeld vanzelf minder trek hebben, je eetgewoonten veranderen of meer gaan bewegen, je spijsvertering of schildklierwerking kan gaan veranderen. Het kan van persoon tot persoon verschillen, maar het doel blijft hetzelfde: op een zo gezond en snel mogelijke manier naar dat gezonde gewicht komen en er op blijven!

Informeer gerust naar ons programma als jij die 5 kilo graag blijvend kwijt wilt!

En natuurlijk zul je er zelf ook wat voor moeten doen … en laten … maar als je bewustzijn en onderbewustzijn op één lijn zitten, gaat dat allemaal bijna als vanzelf!

Sinds februari 2021 heb ik een speciaal programme gemaakt om af te vallen

Gedurende 6 weken wordt je begeleid om jou 5 kilo kwijt te raken! Dit programma bevat 5 thuis hypnose sessies!

Je komt 1x bij mij in de praktijk voor een hypnose sessie en rest gaat online. 

Kosten afvallen met hypnose in Eindhoven 

Volwassenen: € 175 
Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur
Betaling: contant, direct voor de sessie

Contactgegevens

Kinderhypnose Stoppen met roken Virtuele maagband Pijnbestrijding Slaapproblemen Afvallen