Wil jij nu echt stoppen met roken in Eindhoven en wil je dat het voor altijd is?

Boek dan nu een sessie om een niet-roker te worden! 

Als niet roker ga je stoppen met roken zonder bijverschijnselen!

Je komt niet aan, hebt geen stress en geen hoofdpijn. Dat komt omdat jij een niet-roker bent en geen ex-roker.

Tijdens een hypnosesessie zullen we in je onderbewustzijn de gedragspatronen die je naar een sigaret doen grijpen aanpakken. We kijken naar de aanleiding voor jou om naar een sigaret te grijpen. We kijken naar de aanleiding voor het roken en zorgen dat wanneer er de volgende keer een soortgelijke situatie zich voordoet, de drang naar een sigaret vervangen is door een gezondere, productieve reactie. Op deze wijze pakken we de oorzaak van het probleem aan en daarmee vervalt het risico dat je op een later moment onder bepaalde invloeden van buitenaf alsnog naar een sigaret grijpt.

Wetenschappelijk bewijs

Roken is een geestelijke verslaving!!

stoppen met roken eindhoven

Vandaar dat het zo belangrijk is om het onderbewustzijn aan te pakken.

je gelooft er nu nog in dat de sigaret, jouw 'trouwe vriend', ervoor zorgt dat je het gezelliger hebt op het terras dan een niet-roker. En dat je minder last hebt van stress en dat je je ook beter kunt concentreren. En ja, zelfs dat je een crisissituatie beter te lijf kan gaan dan iemand die niet rookt! Je bent van mening dat je niet zonder sigaretten kunt. En daar heb je — op dit moment — ook gelijk in, omdat je nog leeft in de cirkel van verslaving. Je hersenen zijn daardoor onbewust zodanig fout geprogrammeerd dat ze je verslaving in stand houden.

Stoppen met roken in Eindhoven is met hypnose niet alleen mogelijk, het is zelfs gemakkelijk. Na een 1 sessie zal je een niet-roker worden.

Er zijn tientallen manieren om te stoppen met roken. Nicotine pleisters, elektronische sigaretten, wilskracht, kauwgom, tabletten, inhalatoren en zelfs medicijnen. Daarnaast zijn er veel mensen die je goedbedoeld vertellen hoe je moet stoppen met roken. Stop tips zijn overal. Maar ze missen allemaal een vitaal onderdeel - de onbewuste geest.

Als je ophoudt met roken, doe het dan gelijk goed! 

 

Doe het voor jezelf!

 

Kosten

Volwassenen: € 125 per sessie
Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur
Betaling: contant en direct voor de sessie.

Contactgegevens

Kinderhypnose Stoppen met roken Virtuele maagband Pijnbestrijding Slaapproblemen Afvallen