Slaapproblemen oplossen in Eindhoven

oplossen slaapproblemen Eindhoven

Heb je vaak  problemen om in slaap te vallen?

Word je midden in de nacht wakker en kan je daarna niet meer slapen?

Dan kan hypnose je helpen om je slaapproblemen op te lossen!‚Äč

Een gezonde slaap is super belangrijk voor het herstel van lichaam en geest. Slaapproblemen (slaapstoornissen) of slapeloosheid (insomnie / insomnia) is iets wat een groot deel van de bevolking bezighoud. Belangrijk hierbij is om de oorzaak te achterhalen en deze op te lossen. Terwijl de één moeite heeft met inslapen, heeft de ander weer moeite om door te slapen. In beide gevallen is er geen sprake van een gezond slaappatroon wat zich doorgaans uit in vermoeidheid, futloos voelen en lage energie. De gevolgen hiervan zullen duidelijk zijn, een gebrek aan concentratie overdag tijdens werk.

Bij slaapproblemen of langdurig slecht slapen kunnen er gemakkelijk stemmingswisselingen ontstaan die op hun beurt weer kunnen leiden tot angsten, zelfs stress en mogelijk zelfs depressies. In erge gevallen kunnen mensen zelfs een burn-out krijgen.  

 

Leer te kijken en te luisteren naar je lichaam


Slecht slapen is vaak een waarschuwing van ons lichaam. Belangrijk hierbij is uiteraard dat je eerst kijkt naar een medische oorzaak. Als blijkt dat er geen medische oorzaak voor een slaapprobleem gevonden kan worden, kunnen we kijken of het een psychische oorzaak heeft.

Door via het onderbewustzijn de oorzaak van het onderliggende probleem aan te pakken kunnen we je in 1-3 sessies helpen! 

 

Kosten

Volwassenen: € 125 per sessie
Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur
Betaling: contant, direct voor de sessie.

Contactgegevens