Kinderhypnose Eindhoven

Hypnose kan zeer effectief zijn voor de behandeling van diverse problemen van kinderen. In tegenstelling tot volwassenen, zijn kinderen over het algemeen meer vatbaar voor hypnose omdat ze veel opener zijn. Ze hebben een levendige verbeelding die het veel gemakkelijker maakt om het onderbewustzijn te openen en de gewenste verandering teweegbrengen. Als gevolg hiervan kan hypnose met kinderen zeer effectieve resultaten opleveren. Een hypnotherapeut van Kinderhypnose Eindhoven kan een aantal technieken gebruiken met kinderen, waaronder visualisatie, verhalen, poppen en rollenspel.

Kinderen zijn goede kandidaten voor hypnose omdat ze geen jaren van conditionering hebben ondergaan, wat volwassenen wel hebben. Omdat ze gewend zijn om te leren, zijn ze vaak meer ontvankelijk om iets nieuws te proberen, zoals hypnose. Kinderen zijn niet zo geneigd om het proces te bevragen. Dit maakt het erg makkelijk voor een hypnotherapeut om met hen te werken. Volwassenen, aan de andere kant, zijn vaak voorzichtig en zelfs terughoudend en hebben zowel bewuste als onbewuste weerstand tegen hypnose. Het betekent niet dat ze niet gehypnotiseerd kunnen worden, maar het is minder gemakkelijk.

Mogelijkheden 

Hypnose kan een effectieve behandeling zijn voor een grote verscheidenheid aan problemen, problemen en aandoeningen bij kinderen. 

De meest voorkomende aandachtsgebieden zijn:

  • leerproblemen
  • angst
  • bedplassen
  • zelfbeeld
  • huiswerkstrijd
  • duimzuiging 
  • angst voor het donker

kind hypnoseOok omgaan met een traumatische gebeurtenis, zoals het overlijden van ouder of omgaan met ouders die scheiden, zijn uitdagingen die kunnen worden geholpen met kinderhypnose. Kinderen die last hebben met velvuldige nachtmerries, kunnen ook profiteren van hypnose. Hypnose kan ook kinderen helpen minder angstig voelen wanneer ze geconfronteerd worden met een ernstige medische procedure, zoals een operatie.

School is een groot probleemgebied voor veel kinderen. Alles wat varieert van leren en huiswerk tot problemen met collega's kan worden aangepakt met hypnotherapie. Vaak zijn er slechts een of twee sessies nodig voor effectieve resultaten. Kinderen kunnen met behulp van hypnose aanzienlijk verbeteren in hun zelfvertrouwen en vermogen om te slagen. Met behulp van een ervaren hypnotherapeut kan een kind echt bloeien en veel succesvol en gelukkiger worden.

Het is aangetoond dat hypnose voor bedplassen effectief is bij veel kinderen. Kinderen die het bed nat maken, worstelen vaak met gevoelens van schaamte en verlegenheid en voelen een significant gebrek aan controle. Ze voelen zich vaak kwetsbaar en hun zelfbeeld kan aanzienlijk lijden als het probleem niet zo snel mogelijk wordt opgelost en opgelost. Een van de redenen waarom hypnose een effectieve behandeling kan zijn voor dit specifieke kindertijdsprobleem, is dat de onbewuste geest de meeste lichamelijke functies beheert. Hypnose werkt op het onderbewustzijn en maakt van een combinatie van suggesties en visualisatie om het bedplassen te stoppen

Kinderen zijn geweldig ontvankelijk voor hypnose. Het kan een zeer positieve ervaring voor hen zijn. Zorg altijd voor een hypnotherapeut die vakkundig is, enervaring heeft met het werken met kinderen. Voor kinderhypnose in Eindhoven; neem aub contact met ons op. 

Kosten
Kinderen tot 12 jaar: € 80 per sessie
Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur
Betaling: contant, direct voor de sessie

Contactgegevens

Kinderhypnose Stoppen met roken Virtuele maagband Pijnbestrijding Slaapproblemen Afvallen