In één of twee hypnose sessies in Eindhoven van je hooikoorts af!Hooikoorts eindhoven

Hooikoorts is een veel voorkomend probleem. Het is een allergie voor pollen en stuifmeel maar ook bijvoorbeeld de geur van een gemaaid gras kan voor klachten zorgen. De pollen en stuifmeel worden
door wind en insecten vervoerd en komen zo bij de mensen terecht. Bij de meeste mensen komen de eerste symptomen ongeveer vanaf april. Er zijn dan weer pollen in de lucht die zorgen voor geïrriteerde, rode en jeukende ogen, mensen ervaren vaak ook verstopte holtes en neus.  Ademhalingsproblemen, benauwdheid en niezen zijn ook vaak voorkomende klachten.

Buiten zijn is dan vaak voor mensen met hooikoorts een hel. Voor jou is het waarschijnlijk vooral door natuurgebieden of gemaaid gras. Zou je niet liever helemaal vrij zijn van dat gevoel? Natuurlijk, maar hoe doe je dat. Met medicijnen? Tja, dat werkt vaak niet. Er is een makkelijkere manier - ja raadt het al: Hypnose.


De Beste Oplossing voor Hooikoorts Is Hypnose

Veel mensen zoeken een oplossing voor hooikoorts bij de huisarts of bij alternatieve zorg. En als dat niet helpt komen ze uiteindelijk bij hypnose terecht. Hypnose kan je hooikoorts met 1 of 2 sessies definitief verhelpen.

Wat veel mensen niet weten is dat de verschijnselen van hooikoorts vaak een psychische oorzaak hebben  Er zijn diverse onderzoeken gedaan waar dit uit blijkt. Er was een man met twee persoonlijkheden die als de ene persoon wel last had van hooikoorts en als de andere persoonlijkheid niet. Met één stel hersenen moest toch ergens in het brein een component zitten wat de klachten veroorzaakten. Als het puur lichamelijk was zou de man namelijk als beide persoonlijkheden dezelfde klachten moeten hebben.

De behandelwijze bestaat uit een andere associatie maken bij de pollen. Je kan het zien als het reageren op iemand die je niet graag ziet. Je reageert daar altijd op dezelfde manier op. Je hebt wel een keus maar toch reageer je op dezelfde manier. Bij de pollen is het net zo. Je hebt wel een keus alleen lijkt het niet zo. 

Bij de allergie behandeling richt de hypnotherapeut zich op het herprogrammeren van het immuunsysteem. Als de oorspronkelijke 'vergissing' in het afweersysteem is rechtgezet, blijft de allergische reactie uit. Door dit herprogrammeren wordt de impuls van buiten losgekoppeld van de reactie binnen. 


Weg met die hooikoorts!!

Contactgegevens