Pijnbestrijding met hypnose

 

 

Hypnose voor hoofdpijn en migraine

 

hypnose als pijnbestrijdingHoofdpijn en migraine zijn mooie voorbeelden waarbij hypnose toegepast kan worden. Belangrijk blijft altijd de vraag ‘Wat is de oorzaak van de pijn?’ Pijn is ook bij ‘gewone’ hoofdpijn of migraine altijd een signaal van het lichaam dat er iets aan de hand is.

 

Hoofdpijn is heel dikwijls een spanning. Zodra de oorzaak achterhaald is, heb je die hoofdpijn niet meer nodig. Je kunt dan door middel van de hypnose de hoofdpijn of migraine ‘stil zetten

 

Waar kunnen wij je verder bij helpen:

  • Chronische pijn waarbij een fysieke oorzaak is vastgesteld (reuma, artrose, hernia e.d.). 
  • Pijn waarvoor geen fysieke oorzaak is vastgesteld door een arts. 
  • Je bent al medisch onderzocht en er kan niets gedaan worden buiten medicatie.
  • Je wilt voor eens en voor altijd afvan de chronische pijn.

Er zijn al veel mensen geholpen met chronische pijn met behulp van hypnotherapie. 

Hierbij zijn goede resultaten behaald.

Heel veel mensen met chronische pijn hebben alle manieren van behandelingen geprobeerd om enige verlichting te verkrijgen van hun probleem. Toch heeft niets gewerkt, dus leven ze ofwel met min of meer een constante pijn, of leven ze in angst voor hun volgende pijn episode. Meestal beperken ze hun leven en levensstijl zo veel mogelijk om de pijn te vermijden.

 

Kosten

Volwassenen: € 125 per sessie
Een sessie duurt gemiddeld 1-1,5 uur
Betaling: contant en direct voor de sessie

 

BELANGRIJK

Een hypnotherapeut is geen arts, dus als je chronische pijn of andere pijngerelateerde problemen hebt die je graag zou willen oplossen met hypnose en hypnotherapie, ga dan eerst naar je dokter of medische specialist om je ervan te verzekeren dat het geen probleem is dat  onmiddellijke medische zorg vereist. Deze pagina is enkel voor informatieve doeleinden,en is niet bedoeld als vervanging van degelijke medische advies. Daardoor is het essentieel dat ALLE pijnsymptomen grondig medisch onderzocht zijn, om de mogelijkheid uit te sluiten dat de pijn veroorzaakt is door een serieuze onderliggende kwaal.

Contactgegevens

Kinderhypnose Stoppen met roken Virtuele maagband Pijnbestrijding Slaapproblemen Afvallen